Afsluiting seizoen 2018-2019

Op woensdag 26 juni hebben we het seizoen feestelijk afgesloten met de kinderen uit Amsterdam, Leiden, Zoetermeer en Den Haag. We ontmoetten elkaar in de Vlietlanden, Leidschendam. voor waterpret, een picnic buffet en natuurlijk spelen in de roda.

Encontro de Inverno 2018

Dit jaar vond ons 13e internationale capoeiraevenement plaats in Amsterdam met een speciaal kids-programma + koordceremonie. De Zoetermeerse capoeiristas waren goed vertegenwoordigd en hebben allemaal hun eerste of twee koord in ontvangst genomen. Gefeliciteerd jongens en meiden!

Koningsdag met de Oosthoek in Bleiswijk

Het is een mooie dag voor een ochtend capoeiraworkshops in de Bleiswijkse buitenlucht. 

Projectweek culturele diversiteit op de Oase in Den Haag.

De Oase is letterlijk 1 minuut van mijn huis, dus ik kon bijna uitslapen. Het nadeel was dat ik letterlijk 10 minuten eerder mn bed uit sprong. Wakker worden met 35 groep 3’ers; ik raad het af…

Capoeira voor kleuters

Kleuters zijn een hele bijzondere doelgroep. Zowel fysiek als mentaal zijn ze zich enorm aan het ontwikkelen en de ‘eigen wil’ maakt daar een belangrijk deel van uit. Ze bevinden zich in een fase waarin ze de wereld en hun plek in de wereld beginnen te ontdekken. In september gaan we in Z’meer een capoeiragroepje […]

Special Heroes Challenge

Vandaag heb ik in Zoetermeer een paar capoeiraworkshops verzorgd voor de Special Heroes Challenge. Special Heroes laat kinderen (met een beperking) ervaren hoe leuk sporten en bewegen kan zijn.  

Nieuwe site

Leuk dat je even de tijd neemt om rond te kijken op onze nieuwe site. Er moet hier en daar nog wel iets bijgeschaafd en aangevuld worden, maar ik ben tevreden.